Gablinger Str. 1, 86462 Langweid-Stettenhofen (bei Augsburg)

Stettenhofen është një rreth i bashkisë Langweid. Augsburg mund të arrihet në 15 minuta me anë të B2.
Dyqane të ndryshme, farmaci dhe mjekë janë në vend.
Rrethinat e bukura të Stettenhofen ofrojnë shumë mundësi për kohën e lirë.
Përafërsisht 6 km në autostradën A8 Mynih-Stuttgart
Shtëpia 2-katëshe ka rreth 35 shtretër, të shtrirë në 10 dhoma.
Kuzhina komunale është në katin e parë. Tualetet dhe dushet janë në dispozicion për përdorim të përbashkët.
TV dhe frigorifer në çdo dhomë.
3 hapësira parkimi falas para derës.

dhomë të vetme

nga €14/ditë

nga 3 muaj
Qëndrimi minimal 14 ditë

nga €15/ditë

1-3 muaj
Qëndrimi minimal 14 ditë

nga €23/ditë

2-4 javë
qëndrimi minimal 14 ditë

dhomë dyshe

nga €12/ditë

(për person)
nga 3 muaj
qëndrimi minimal 14 ditë

nga €13/ditë

(për person)
1-3 muaj
qëndrimi minimal 14 ditë

nga €16/ditë

(për person)
2-4 javë
qëndrimi minimal 14 ditë

Dhomë 3-krevat

nga €11/ditë

(për person)
nga 3 muaj
qëndrimi minimal 14 ditë

nga €12/ditë

(për person)
1-3 muaj
qëndrimi minimal 14 ditë

nga €14/ditë

(për person)
2-4 javë
qëndrimi minimal 14 ditë

Dhomë 4-krevat

nga €10/ditë

(për person)
nga 3 muaj
qëndrimi minimal 14 ditë

nga €11/ditë

(për person)
1-3 muaj
qëndrimi minimal 14 ditë

nga €13/ditë

(për person)
2-4 javë
qëndrimi minimal 14 ditë

Pricemimi special për periudha më të gjata të qirasë sipas kërkesës