Dinglerstr. 2 ½, 86154 Augsburg

Shtëpia e vogël e ftuar u rinovua dhe u rinovua në mes të 2014 dhe 2016 dhe u zgjerua në 20 hapësira gjumi falë shndërrimit në papafingo.

Shtë në një gjendje shumë të mirë.
Dhomat janë të ndara në 4 apartamente me vetvete.

Qasje në internet falas.

Dhoma Layout:
Katin e parë:

Apartament 1) 1 dhomë me 2 krevate të vetme, kuzhinë, banjo me dush, sallë pritjeje, TV, lavatriçe
Apartament 2) 1 dhomë me 5 krevate (shtretër një dhe një krevat marinari) kuzhinë, banjo me dush, sallë pritjeje, TV, lavatriçe

Kati i sipërm:

Apartament 3) 2 dhoma me 7 krevate (shtretër teke dhe krevate), kuzhinë, banjo me vaskë, sallë pritjeje, TV, lavatriçe

Kati i sipërm dhe papafingo:

Apartament 4) Dhoma gjumi e madhe e përbashkët me 5 krevate të vetme, kuzhinë, sallë pritjeje, banjo me dush, TV, lavatriçe

Tarracë e vogël çati për përdorim të zakonshëm.

Vendodhja:
Prona ndodhet afër Ulmer Str. Me lidhje shumë të mira transporti me autobus dhe afër stacionit të trenit Oberhauser.
Përveç kësaj, lidhja me A 8 mund të arrihet brenda disa minutash.

Banesa 1
(maksimum 2 persona)

i vetëm
nga €20/ditë

nga 3 muaj
Qëndrimi minimal 14 ditë

1 person shtesë
nga €10/ ditë

nga 3 muaj
Qëndrimi minimal 14 ditë

i vetëm
nga €25/ditë

nga 1-3 muajsh
Qëndrimi minimal 14 ditë

1 person shtesë
nga €15/ ditë

nga 1-3 muajsh
Qëndrimi minimal 14 ditë

i vetëm
nga €35/ditë

nga 2-4 javë
Qëndrimi minimal 14 ditë

1 person shtesë
nga €20/ ditë

nga 2-4 javë
Qëndrimi minimal 14 ditë

Apartament 2
(maksimum 5 persona)

nga
270/javë

nga 3 muaj
Qëndrimi minimal 14 ditë

nga €300/javë

nga 1-3 muajsh
Qëndrimi minimal 14 ditë

nga €400/javë

nga 2-4 javë
Qëndrimi minimal 14 ditë

Apartament 3
(maksimum 5 persona)

nga €300/javë

nga 3 muaj
Qëndrimi minimal 14 ditë

nga
330/javë

nga 1-3 muajsh
Qëndrimi minimal 14 ditë

nga
420/javë

nga 2-4 javë
Qëndrimi minimal 14 ditë

Apartament 4
(maksimum 5 persona) > shumë e madhe

nga
350/javë

nga 3 muaj
Qëndrimi minimal 14 ditë

nga €400/javë

nga 1-3 muajsh
Qëndrimi minimal 14 ditë

nga €500/javë

nga 2-4 javë
Qëndrimi minimal 14 ditë

Pricemimi special për periudha më të gjata të qirasë sipas kërkesës

InfO:

Kapaciteti total rreth 25 shtretër. Objekti gjithashtu mund të rezervohet si një njësi e plotë.
Ju lutemi na kontaktoni.