Neuburgerstr. 169, 86167 Augsburg

Ndërtesa e ruajtur mirë 3 katëshe është rinovuar dhe modernizuar gradualisht vitet e fundit.

Të gjitha dhomat janë të mobiluara. Qasje në internet falas

Dhoma Layout:

Kati i parë: 5 njësi banimi (8 dhoma), kuzhinë e përbashkët, dush, tualet me vaskë dhe lavatriçe

Kati 1: 5 njësi banimi (7 dhoma), kuzhinë e përbashkët, dush 2x, lavatriçe për tualet

Kati 2: 5 njësi banimi, kuzhinë e përbashkët, dush 2x, lavatriçe tualet

Gjithsej deri në 50 shtretër në 20 dhoma.

Në katin e 1 ka një tharëse për përdorim të zakonshëm.

Vendodhja:

Qendrore akoma e qetë në mes të Augsburg-Lechhausen.

Të gjitha gjërat e nevojave ditore janë lehtësisht të arritshme. Supermarketi aty pranë,

Stacioni i autobusit para shtëpisë

Përafërsisht 3 km në autostradën A8 Mynih-Stuttgart

dhomë të vetme

nga €14/ditë

nga 3 muaj
Qëndrimi minimal 14 ditë

nga €15/ditë

1-3 muaj
Qëndrimi minimal 14 ditë

nga €23/ditë

2-4 javë
qëndrimi minimal 14 ditë

dhomë dyshe

nga €12/ditë

(për person)
nga 3 muaj
qëndrimi minimal 14 ditë

nga €13/ditë

(për person)
1-3 muaj
qëndrimi minimal 14 ditë

nga €16/ditë

(për person)
2-4 javë
qëndrimi minimal 14 ditë

Dhomë 3-krevat

nga €11/ditë

(për person)
nga 3 muaj
qëndrimi minimal 14 ditë

nga €12/ditë

(për person)
1-3 muaj
qëndrimi minimal 14 ditë

nga €14/ditë

(për person)
2-4 javë
qëndrimi minimal 14 ditë

Dhomë 4-krevat

nga €10/ditë

(për person)
nga 3 muaj
qëndrimi minimal 14 ditë

nga €11/ditë

(për person)
1-3 muaj
qëndrimi minimal 14 ditë

nga €13/ditë

(për person)
2-4 javë
qëndrimi minimal 14 ditë

Pricemimi special për periudha më të gjata të qirasë sipas kërkesës